Dec 18, 2007, 7:50 PM

На моята детска любов... 

  Poetry » Love
1378 0 19

 

Тогава се познавахме...

Тогава знаехме това,

което сега не знаем.

Тогава бяхме големи,

а сега сме малки.

Сега не знаем това,

което мислим, че знаем...

А тогава знаехме Всичко,

но не знаехме, че това е всичко.

Тогава се познавахме,

а сега просто се търсим

в онова Тогава...

© Мартин Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??