May 3, 2007, 1:18 PM

На моята родина 

  Poetry
2011 0 2


Как хубава е моята родина,
дори със изоставени селца,
едва ли някой ще оспори
невероятната и красота.

Душата щом до планините дръзне
да се докосне, тъй за да се зареди,
разбира, че ръка незнайна,
по тях оставила е своите следи.

Как сладко е да вдишаш аромата,
отпускайки се в росната трева,
да се разхождаш сутрин сред гората,
а след това,  отново у дома.

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??