Aug 13, 2021, 6:30 PM  

На нашите учители с любов 

  Poetry » For kids
308 2 6

Думите... са тъй безсилни
да кажем  днес, благодаря,
за грижите безчет неспирни,
за благородните дела.

 

За знанията, за труда ви,
за думите дарени от сърце,
с топла обич съградили
основите за бъдно житие.

 

Научихте ни, че за полет
са нужни... вяра и крила,
попътен вятър, но насочен
единствено от мисълта,

 

че зрънцето в земята зрее,
щом влезе в него светлина,
и плод то ражда, щом успее
да срещне със любов света. 

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??