Aug 16, 2017, 8:24 PM

На никому 

  Poetry » Free verse
557 0 1

На никому е нужно това 

прекрасно, крехко, тъжно 

есенно листо.

Но то е паднало и стъпкано 

от нашите тъй нужни 

бързи стъпки към

Целта.

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??