Apr 3, 2008, 2:01 PM

На осемнадесет 

  Poetry
2375 1 30

На осемнадесет години

си мислех, че това е той

и трепетът в очите сини

разгаряше мечти безброй.

 

На осемнадесет години

с усмивка гледах на света,

далечни бяха тези рими

и непокорна бе кръвта.

 

На осемнадесет години

си мислех, че светът е мой,

че хората са несломими

дори от яростен порой.

 

И на четирийсет години

отново вярвам в този свят,

в сърцата ни непобедими

и във житейския палат.

 

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??