Jan 16, 2019, 1:22 PM

На пейката 

  Poetry
494 5 6

Душите са прочетени.

Ръцете са простени,

на скутове обречени

треперят уморени.

 

Обувките затягат

в каишки самотата.

Очи в небе потъват

дъждовно със дъгата.

 

Във дни като мъниста

по-бисерни и кратки,

душата блика чиста,

а спомените-сладки.

 

На пейката живота

куцукайки  изтича.

Гърбът на самотата   

на залез се припича.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??