Aug 12, 2008, 11:23 AM

На пепел да стана 

  Poetry » Erotic
928 0 3

The work is not suitable for people under 18 years of age.

11.08.2008

 

 

Да го направиме на пода

в топлата сумрачна стая.

Страстта ни нека да ни води

и да достигнем заедно до края!

 

Нека да се любим до полуда!

Да те докосвам, ти да ме докосваш,

да се стопим в страстната възбуда

и с ласки нежни да ме омагьосваш...

 

Да го направиме на пода,

в топлата сумрачна стая...

Разгорещена, красива и гола

искам нежно да ме обладаеш...

 

От бедрата ми, които притискаш,

топлината да те завладее,

да искаш още, от мене да искаш,

нежността ми да те сгрее.

 

Целувай, до полуда ме целувай,

от страстите ти искам аз да пламна,

с пръсти топли тялото вълнувай,

под порива на ласките на пепел да стана...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много обич има тук...красиво е...!
  • какви прекрасни теми...какъв меланж съчетан в хармония...шттттт все едно съм го чел на 18 ноември тогава правя 18 ама нищо...тихо.
  • Сетих се за един виц: "Скъпи, нека днес го направим на пода.Искам най после да усетя нещо твърдо!" Хах...

    Стихотворението е хубаво!
Random works
: ??:??