Feb 9, 2013, 10:11 AM

На плажа 

  Poetry » Humour
535 0 2

НА ПЛАЖА

 

Както си пиех бира на плажа,

гърла поиска гърба да й намажа.

Лежеше сама на едно одеало.

Имаше тен и божествено тяло.

 

Казах си: „Братче, това е парола!”

и я видях във мечтите си гола.

„Ех, да ми легнеш, бейби, в кревата,

ще ти разкажа набързо играта.”

 

Но се намирахме просто на плажа

и тя поиска гърба да й намажа –

съвсем невинно, съвсем непорочно

и може би не беше нарочно.

 

Мама му стара – готино беше.

Слънцето спряло, сърдито печеше,

аз се разхождах с пръсти по нея:

кеф е, че дишам и че живея!

 

После лежахме на туй одеало.

Казвам ви честно – тяло до тяло!

Ето затуй го обичам морето!

Чак ми изтръпва от обич сърцето.

Добрич

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??