Mar 8, 2013, 8:13 PM

На по-добрата половина 

  Poetry » Other
1203 0 9

Честит празник, дами!

:)


Сега Ви пиша. На жените!
От все сърце: Благодаря!
Че сте световния спасител
от всепоглъщащия Мрак!

Че ни възпряхте от войни.
Една от вас, че ме обича!
На друга пък! Че ме роди!
И все до мен е от мъниче!

Пак за добрите ви сърца!
За светлината във очите!
Усмивките ви. И страстта,
в която и мъжете дишат!

За превъзходния ви такт!
И за това, че съм орисан,
аз да пътувам в този влак
с вас. Да разменям мисъл.

Още. Приятелското рамо,
насред житейското море,
за споделената нерадост!
Но и прекрасния ми ден!

Разбира се, за красотата!
Надеждите, в които сме
неразделими - и оттатък!
С вас. И дарените криле!

И за наследниците също!
За силата! За нежността!
Пак за уюта ни, насъщен!
Най-много ли. За любовта!

© Ангел Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??