Nov 12, 2009, 9:00 PM

* * * (На прага...) 

  Poetry » Other
560 0 0

* * *

 

На прага ти поседнах… електронен.

Годините отминали изтрих с ръка.

И бръчките изгладих с ютията от спомени,

а побелялата коса покрих с боя

от тъмна нощ и ярък звезден прах.

Във своята пък слънцето приплетох.

Дочух през времето забравен смях,

стиха започнат тъй и не дочетох.

Сега си тук – на нано-разстояние.

А аз съм там – на разстояние от две деца.

Ти в моята вселена внесе миг сияние

на спомени-комети, угасващи в нощта.

© Любка Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??