Apr 18, 2008, 2:14 PM

На път 

  Poetry
558 0 1

Трудно ми е сега да си тръгна…

нима някога имало ме е до теб.

И цялата болезнена истина,

поднесена така напук...

 

Останалото от нас е следа от огън,

опарени виновни очи,

изгорени да кърваво устни,

а аз внушавам си, че не боли.

 

Утрешният ден ще е като предишният,

нито аз ще съм сама, нито ти щастлив,

всеки има цел, посока,

от тук нататък ще търсиш обич

в нечии чужди очи.

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??