Nov 18, 2009, 4:35 PM

На релсите приключи любовта 

  Poetry » Other
699 0 10

В памет на Албена,

момичето, погубило крехкия си живот от любов

 

На релсите приключи любовта.

Издигна се душата й в небето,

където я очаква вечността.

При Бога или дявола?

Кажете!

 

В основата мирише на тъга.

Заплетеният смисъл загорчава...

И всяка дума тегне като знак

за нещо безвъзвратно загрубяло,

за неразбрани истини и страх,

за обедняла вяра и копнежи,

изпълнени с обида към света,

за формули, написани невежо...

 

Ще идва тихо новата зора

над празната момичешка постеля...

 

Къде ли е душата й сега

след страшната трагедия

във...

Неделя?!

 

 

 

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??