Feb 19, 2021, 2:05 PM

На ръба 

  Poetry » Phylosophy
285 0 0

 

Стихове мои,

стига преструвки.

Лустрото свърши,

всичко заспа.

Всичко си тръгна,

даже луната -

свети мъждиво,

бе ми сестра.

Пусто и долу,

само шушулки.

Пърха врабец

на клон от тъга.

Прашка изсъска –

камъче остро -

 ръка запокити,

потече вода.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??