Jan 6, 2009, 1:28 PM

На уличката стара теб чакам 

  Poetry » Love
925 0 4
На уличката малка аз те чакам.
Спомени нахлуват при старата липа.
С палава усмивка идваш
и подсвиркваш стара песничка с уста.
По уличката малка весело ни беше.
Бяхме много малки, бяхме с теб деца.
На уличката стара върнахме се с теб,
за малко да сме пак щастливи и сега.
  

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??