Aug 26, 2009, 9:58 AM

Начало 

  Poetry » Love
642 0 6

 

 

Ще се познаеш в редовете ми

 

 

Не ни събра със теб случайността,

зная - бе ни писано да се намерим.

Родих се във очите ти като жена,

разлюбила отдавна глупави химери.

 

Друга съм, пораснала и изведнъж,

способна всичко свое да рискувам,

в замяна само, за ласките на мъж,

чиито устни всяка нощ сънувам.

 

Да, с теб не ни събра случайността,

не бе от липса, нито от страдание.

Не знам какво е, но с тебе съм жена,

горяща в лудост, страст и във желание.

 

"С тебе ни събра случайността,

а можеше нима да се разминем..."

Д. Дамянов

 

 


 

 

 


© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??