Mar 19, 2008, 5:55 PM

началото на края 

  Poetry » Love
694 0 0

Краят наближава.

Усещам го така.

Мисьлта не подминава,

че тъй далече си сега.

 

Творецът ти прощава,

но аз не мога ти простя.

Със сълзи да те прежаля

дори не бих могла.

 

В помощ на безкрая

аз обричам се сама -

да сънувам и мечтая

за невъзможните неща.

 

Безплатен материал за поета оставяш -

да опише разкъсаната ми душа,

умираща в съня безмълвна,

призоваващата изцелителката мъдра.

 

С правото си да те съдя

в сънищата те убивам,

но там единствено съм аз способна

да загубя всеки спомен.

 

Да те последвам аз не мога.

Открадна търпението ми.

Оставам тук в безкрая

да чакам началото на края.

© Веселина Илчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??