Aug 2, 2013, 7:54 AM

Над дъгата 

  Poetry » Other
516 0 6



По слънчеви лъчи вървя –
издигам се нагоре,
все по-нагоре…
Над многоцветната дъга,
сред птичи песни
и дъхави цветя,
душата ми в екстаз запява.

 

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??