И нека да е грях, любими. Нека.
Когато е любов – не се брои.
Залутана из дебри без пътеки,
се връщам там, където те открих.
Където срещнах изгрева с лика ти.
А пулсът ми повторно го изписа.
Спомни си за каньона...
Там ще чакам.
И нека да потънем в грях, мой рицарю.
© Людмила Билярска All rights reserved.
---
Да, наистина е невероятно красив каньона над Ocoee river! Благодаря ти за посещението, Георги! Поздрави!