Тъга, сълзи, човешка мъка.
Очи предадени на тъмнината.
Сърце туптящо в изнемога,
да търси любовта.
Душа омайна и жестока...
Дихание на тъмнина и хлад!
Отчаян си, но светлината чака!?
Да се пробудиш за света.
Усмивка, топлина, надежда...
И всичко грейва във любов...
Това е хора сме и можем!?
Да кажем, че обичаме света.
Прегръщам ви, любов бъдете.
Надежда дайте на света.
© Ангел All rights reserved.