Jun 22, 2018, 5:45 PM

Надежда 

  Poetry
789 5 9

Отгледах вяра във сърцето тъжно,

поливах я редовно - ден след ден...

Събудих в себе си детето,

заспало бе отдавна то във мен.

 

И тръгнах по земята боса,

с желание да раждам красота...

Очите си изгубих във безкрая,

съблякла всяка тежка суета.

 

Поставих си в косите нежно цвете

от спомени, надежди и любов...

Разцъфна всичко бавно в мене,

за втора пролет и за нов живот...

 

И хората дариха ме с усмивка,

възкръснала след буря не една...

Зарових болката в сърцето,

За да се роди надежда сутринта...

© Електра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??