Dec 31, 2019, 11:33 AM  

Надежда вали 

  Poetry
595 0 2

Стрелям на сляпо.

С облачен принос

на едри парцали

вали обич в мен. 

Не си ли усещал

вълшебния прираст,

как обич човешка

прелива в нов ден!? 

Как кротко се стича

и ледно топи се!? 

Как топли сърцата 

в студените дни

и сякаш напомня 

как Бог се обича,

как с благословът му

надежда вали! 

© Мария Божкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??