Dec 17, 2010, 1:39 PM

Надежда за из път 

  Poetry » Phylosophy
685 0 10

НАДЕЖДА ЗА ИЗ ПЪТ

 

Безкрайна като вечност

и кратка като миг,

ту близка, ту далечна,

със шепот или с вик  

измолена назаем

на някой кръстопът

от пътника незнаен –

надежда за из път.

 

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??