Jul 31, 2008, 12:58 PM

Нахлу като крадец 

  Poetry
847 0 17

                                                                                                    Посветено

Нахлу като крадец.
Във мене.
Във моята душа.
Скъпоценното открадна.
Присвои си любовта.

Опитваха се преди тебе много
да отворят вратата у дома.
Молиха се даже на колене,
но... заключена остана тя.

Само ти единствено успя
да влезеш в моето сърце.
Шансовете свои не пиля,
държейки ме и с двете си ръце.

Нахлу като един разбойник.
Без да чакаш мойто Да!
За мен направи невъзможното –
от смърт спаси ми любовта.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??