Nov 7, 2008, 1:39 PM

Наказвам те... 

  Poetry
1068 0 36

Наказвам те

да си без мен.

Защото,

много се обичаше...

И в построената ти схема-

безкрили птиците са...

/само тичащи.../

С предчувствието

за беда,

във нощите

заспиваше-

безпаметно...

/защото,

много съм добра.../

Обреченост случайна

от срещата ти

с мене-непонятната.

Вихрушено

в душата ми

дъждът

/най-топлият.../

прелива към студено.

 ...

Наказвам те

да си без мен...

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??