Sep 5, 2009, 10:15 AM

Нали го помниш... 

  Poetry » Love
530 0 9

Във утрото откъснах слънчев лъч,

ще го превърна ... в теб.

В усмивката ти нежна ще го вмъкна

и после дълго, в моя ден студен...

ще го превърна в ... нашето огнище.

 

Във утрото събрах роса -

най - живата, искряща свежест.

Ще я превърна в ...в теб.

Със нея жаждата на своя ден да утоля,

като река ще я разлея, после.

 

Във утрото откъснах розов цвят,

най- ароматния, и толкова омаен.

Със него ще се вмъкна в твоя свят...

Денят ми все на рози да ухае.

Нали го помниш онзи розов храст?!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??