Aug 13, 2008, 9:59 AM

Нали не се заблуждаваме?... 

  Poetry » Other
468 0 2

12.08.2008

 

 

Пред листа бял сега стоя

и чудя се какво да ти напиша...

Отдавна вече съм разбрала –

и без тебе мога да дишам.

 

Не си внушавам, че за мен си всичко

и празни думи ти не ми редиш...

Отдавна с тебе спряхме да обичаме,

но жаждата си с мен сега ще утолиш.

 

Отдавна спрели сме да вярваме,

че има на света една любов,

дори да търсим и да се заричаме,

остана ни само телесният зов.

 

И даже не се заблуждаваме,

че друго може да е между нас.

Вече единствено вярваме,

че помежду ни има само страст.

 

Тази страст сега ще утолим,

и тяло с тяло ще се слеят.

Ласки с пръсти ще редим,

а после споменът само ще тлее...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • любов е това...и е хубаво...и тъжно...
    с обич, Мира.
  • Отдавна спрели сме да вярваме,

    че има на света една любов.
    ---------------
    Не спирай да вярваш,да живееш само с "другото" просто няма смисъл!
Random works
: ??:??