Jul 19, 2009, 7:50 PM

Намери ме 

  Poetry » Love
620 0 3

http://www.youtube.com/watch?v=L-WZG-y2e9k


Няма вятър в дърветата,

няма облаци в небето.

И със думи пресметнати

не се стига до сърцето.

 

Затвориха пътя до там,

забраниха на любовта да диша.

Все някой остава сам.

Все някой се чувства излишен.

 

Но ти намери пътя в нищото.

Разравяш в остатъка от мен.

Накарай ме отново света да виждам

и ще се слея с твоя дъх в сънуван ден.

 

26.05.2009г.

гр. Плайа Дел Инглес





© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??