Feb 2, 2007, 11:24 AM

Намерих те ,,, 

  Poetry
1371 1 4
Много дълго вървях... и ме водеше Вярата.
Търсех пламък... открих тебе - Огъня
По пътя неравен с пресъхнали устни
Исках капка... открих тебе - Жива вода.

Дойде, за да стоплиш, а после опиеш
с любов закъсняла, но навреме дошла
Съживяваш отмаляло от тежести тяло
на остатъка от будната в мене жена

Рисуваш със музика
Танцувам в картините
По-силна от всякога
И твоя завинаги...

© Мария Дуплищева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??