Jul 3, 2014, 10:17 PM  

Намерих те 

  Poetry » Love
722 0 3

Душата ми - познала те отдавна,

притаена тихичко в сумрачната тъма.

Душата ми - получи своята награда,

чакаща и тръпнеща, дълго бе сама.

 

Ръцете ми - треперят, следвайки чертите ти,

копнеещи и ласкави, разтварят се сами.

Ръцете ми - по-чужди са от чуждите,

на мене нищо вече не принадлежи.

 

Намерих те - такъв, какъвто съм те искала,

непокорен и уверен, единствен страж във строй.

Намерих те - точно тебе винаги съм чакала,

смел до безрасъдие, истински и мой.

 

Открих, че съществуваш и те има,

изживях за кратко голямата любов.

И когато косите посивеят, това ще стига,

че нявга за мене на всичко бе готов!

© Незабравка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??