Nov 30, 2008, 11:38 PM

Намерих те! 

  Poetry
1093 0 3
Ликуват очите,
докосват ръцете,
вълнисти коси.
Облива сърцето
усещане нежно
от прекрасното нейно лице,
неземна усмивка,
отронена капка роса
в някоя пролетна утрин.
Очите и,
две грахови зърна.
Тялото и,
брулена от вятъра бреза.

© Евгени Евгениев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??