Jun 23, 2010, 10:50 PM

Напих се... 

  Poetry
808 0 21

Напих се с горчиви илюзии

от жажда за истина.

Потънах в дълбоките чувства

без пояси-мисли.

 

Обрулих зелени надеждите,

огладняла за вяра.

С  голи мечти бръкнах в спомена...

от себе си се опарих...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??