Sep 25, 2012, 2:05 PM  

Напред-назад 

  Poetry » Other
566 0 0

Приличаме

на сгазен таралеж

върху шосето:

бодлите ни - разперени,

муцуните - озъбени,

очите - в светлото

угаснали съвсем -

прекъснат бяг

напред-назад

в неподходящо време

на опасно място;

побягнали,  преди страха,

недопринесъл

да предотврати

звъна от удар в джантата.

 

Напред-назад...

в неподходящо време

на опасно място -

и наште отношения

така напред-назад

в простраството...

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??