Jun 19, 2019, 7:40 AM

Нарисувай ме 

  Poetry » Love
563 0 2

Нарисувай ме с мълчаливи усмивки,

не с четки и с цветни бои.

Нарисувай ме както рисуват се огризки

на парче душа, която боли.

 

Нарисувай ме такава тъжна,

тъгата в очите ми личи,

с осанка наситено черна и наситено бяла,

и с туй сърце в гърди, което не тупти.

 

Нарисувай ме такава истинска, нецяла.

Нарисувай ме като тишина на някой отминал спомен,

където всичко е прах

и не може вече никой да твори.

© Nadya Todorova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??