May 1, 2012, 7:38 PM

Насаме с душата си... 

  Poetry » Phylosophy
579 0 5

Насаме с душата си оставам...

За какво ли още ще ме пита?!

Неин дом съм, който обитава

от години – в него е честита!

 

Ето, пак ми смига закачливо!...

Сгоден случай аз да я попитам:

"Дълго с мен живяла си щастливо –

след смъртта си с теб ли ще отлитна?!"

 

"Че съм твоят "Аз" не ще забравя–

няма днес души недосетливи!

Пламъци в сърцата ще оставя –

вечно с този огън да сме живи!"

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??