Dec 9, 2011, 9:39 PM

Насъскай... 

  Poetry
587 0 11

Насъскай вярата

и нека

до кокал изгризе

съмненията

и страха сънен

да разкъса,

преди да се събуди

и изправи...

 

Насъскай мислите -

най-светлите

и нека тъмните

изгонят

завинаги

зад девет

планини-тъги

в десета...

 

Насъскай живота

и нека

сдави смъртта

и я захапе,

докато ù дойде времето...

Насъскай волята,

живота, мислите

и вярвай!!!

 

 

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??