Jan 5, 2007, 12:32 PM

Натурално 

  Poetry
728 0 12
Фениксите в магазина свършиха -
по рафтовете само тишина
и стружки от изгнила дървесина.
Селски хоремаг.
Полуизпита сливова ракия,
хладилник “Мраз”
и печка “Лъч”...
с облещили се реотани от неслучване.
И огледала със отпечатани на тях писма,
а улиците следват умореното пране
бродещите локви,
масите постлани.
Каскет прашясал на пирона
със стара ватенка
се любят.
Дом на достъпните девици
и онова, полепналото от ръцете.
А ароматите са воайри
на събитието – ментови бонобони
и сухи пасти във кутия...
Обикновени вафли се пропукват
забравени във свойта хронология.
Почакай само хляба да докарат,
за да избухне във оргазъм воайорът!
а ноздрите да се разкъсат от усещане…

© Калин Кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??