Mar 20, 2018, 10:49 PM

Навици 

  Poetry » Phylosophy
300 1 9

Наученият

все да тича,

не може някога да лази.

 

Наученият

да обича, 

не може някого да мрази.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??