Feb 10, 2019, 6:06 PM

Навик 

  Poetry » Love
508 2 3

 

Изхвърляш ми събрани
пеперудени крила,
пробиваш дупки
в тях с цигари.

 

Вкуса на туй
и много минали лета
на небцето ти
коварно пари.

 

На предна* пак
ти давам свобода,
но навик все
натам те мами;

 

И сутрин докато
до теб лежа,
подушвам дупките
в крилата изгорели...

© Доротея All rights reserved.

*"на предна" - даваш стока, преди да ти бъде платена, защото имаш доверие, че ще човека ще се разплати по-късно, когато има възможност. 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??