Sep 12, 2011, 1:03 AM

Навивай... 

  Poetry
647 0 13

Навивай риска,

да звъни, 

когато

разсъмват чувствата,

изгрява мисълта,

а радостта

дълбоко е заспала

в прегръдките на съвестта.

 

Навивай вярата,

за да звъни,

когато

танцуват тихо

преспи от тъга,

надеждата-пъртина

е затрупана

и Пътят е изгубен във снега...

 

Навивай истината,

да звъни,

когато

илюзиите ти крадат съня...

Навий желанията,

музата, съдбата!

А ако можеш

навий и смъртта!

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??