Feb 2, 2013, 11:04 PM

Не е наивно да вярвам 

  Poetry
590 0 6

Не се научих да съм безразлична,

към нечиите страхове и несполуки.

понякога дори съм си комична,

отказвайки да вярвам на поуки.

И принцовете също съществуват,

а звездоброецът ще преброи звездите,

добрите винаги ще тържествуват,

в най-скоро време ще изчезнат и бедите.

Цветята ги боли от безразличие,

а розата ми много ме обича,

смехът е лек и нищо не е ничие,

дори и слънцето на някого се врича.

Кошмарите са винаги измислици,

добрите сънища се сбъдват задължително,

а ти... а ти до край ще ме обичаш,

такава вярваща...

във теб,

във нас,

във всичко!

© Пламена Троева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Трябва да вярваме,трябва да сме мечтатели...мечтите са безплатни,налиСвежо,зареждащо,приповдигащо настроението стихотворение,браво!
  • !!*
  • Хубав стих за вярата,Плами.
  • Харесах!!!
  • Дано вярата и надеждата бъдат твои спътници, Плами!
  • добрите сънища се сбъдват задължително,

    Харесвам!
Random works
: ??:??