Nov 30, 2007, 10:01 AM

Не искам да моля 

  Poetry » Love
1024 2 38
За любовта ти не искам да моля,
усмивките ми просешки все бягат,
а вината, че съм тук, е само моя,
невъзможностите вече ми присядат.



При теб дойдох, до болка истинска,
а знаех, че от истини ще ме боли,
сега съм като приказка - измислена,
а краят ми за теб не е щастлив.



Прочете ме погрешно, неграмотно,
а аз изписах се пред тебе - цялата,
размина се със думите, несходно,
а в междуредието чака ни раздялата.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??