Не искам просто рутината да ни топли
и по навик ти да ме обичаш,
не искам пепел, а нестихващ огън,
да изгаря сутрин очите...
Аз мога всеки път да съм различна
и да откриваш в мен жената,
коята всеки път душата си съблича,
в изгрева на тишината...
Не искам просто - така да ме обичаш,
за друга обич, зная, съм родена,
ако не можеш, ти не ми се вричай,
пред мен остава цялата Вселена...
Аз мога всеки път да съм магия
и да събуждам твойте устни
и всеки път във мене да откриваш
това, което можеш да изпуснеш...
Не искам просто... и те предизвиквам,
ще можеш ли да устоиш... по моему да ме обикнеш?
© Светла All rights reserved.