Nov 1, 2013, 4:02 PM

Не искам само оди! 

  Poetry » Civilian
355 1 0

Не искам само оди да ти пея!
За теб понякога ме хваща срам!
Историята не е епопея
и много мръсотия има там!

Видял съм твоя страшен егоизъм!
От злобата ти съм получил дял!
И само в митовете има героизъм,
аз много от тях вече съм осмял!

Ти винаги на две си разделено...
И Бог, и Дявол за тебе  са едно,
тормозиш често цялата Вселена,
за нищо вадиш чуждото око!

Във тебе са и Роба и Тирана,
потъпкваш често Правда и Морал!
За всичко Чуждо жаден ти остана!
Аз виждам често, че на метено си с.ал!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??