Oct 19, 2021, 12:56 PM

Не искам тъй да си отида 

  Poetry » Other
186 2 1

Не искам тъй да си отида
сама с въздишката си аз,
с написаните две – три книги
попили болката без глас…

 

Стоят на рафта те безмълвни
и чакат други времена…
В живота ми със драми – пълни,
тук – там със опит да летя.

 

Тук – там мечти неполетели
или откраднат някой миг
и с огньове загасени
превърнати в отчаян вик.

 

А времето тъй бързо бяга
ограбило напълно мен
и оглушала вечер лягам,
а онемяла срещам ден.

 

Нима така ще си отида
с душа потънала във мраз?
Но нямам си крила да литна
и топлина да търся аз…

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??