Nov 20, 2013, 8:00 AM

Не казвай 

  Poetry
638 0 2

Не казвай

 

Лекува времето, а още ме боли.

Годините минават, а не стигат

да заличат в очите ми очите ти...

И под клепачите ми още вика

онази няма, черна пустота,

която ми остави вместо сбогом.

Която ме разкъсва през нощта

и ме кръщава през вода и огън

със хиляди различни имена.

А истинското само ти го знаеш...

 

Не казвай, че минава любовта!

Не болест е.

Не лудост е.

Лъжа е.

 

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??