Jun 9, 2017, 3:57 PM

Не ме мисли 

  Poetry
572 2 9

Не ме мислѝ, аморе. Оцелявам.
И само аз си зная как.
Онази стара болчица отляво
все още ме държи на крак.
И дава смисъл на деня ми –
пътека, кръст и къшей хляб.
Понякога и слънце се прокрадва.

 

Ала чертае само път назад.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??