Apr 30, 2008, 12:59 PM

Не ме вини 

  Poetry
731 0 2
 

 

 

Не ме вини за туй, че те обичам,

не ме вини за туй, че ме боли,

но любовта не пита нито дума,

връхлита тя с боен вик.

 

Не ме вини, гърба си не обръщай.

Не ме вини, не исках аз това,

съдбата отреди ми да те търся,

да виждам само твоите очи.

 

Не ме вини, но мислите за тебе

ме карат да не мога да летя,

една усмивка връща ми крилете,

едничка дума връща радостта.

 

Не ме вини, не исках тази мъка,

не ме вини, че тъй и теб раних,

но този спомен вътре в мен ще бъде,

ще бленувам вечно твоята любов.

© Иван Русланов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чудесен стих си сътворил!Браво!Поздрав!
  • Според мен е достатъчно кратко за да може да се прочете и същевременно съдържателно и чувствено!
Random works
: ??:??