Jul 29, 2008, 8:27 AM

Не ми трябва 

  Poetry » Love
686 0 24

Не ми трябва

спокойна любов!

На мене

ми дай

по-побъркана!

Ако е скучна,

ще повяхна

отново и

Ада, и Рая

ще бъркам.

Обич ми дай,

като буря!

Със светкавици,

с дъжд,

гръм да тътне!

Да умирам

от ръцете ти

щури!

Да съм мъж.

Да не съм

безпътен.

Сърцето си

слагам в

краката ти.

Своите чувства

не крия.

Разцъфва отново

душата ти.

В небето

орлица

се вие.

Спокойна любов

не мечтая!

Дива,

те искам,

лоза!

Ако стихът

доскучае,

при тебе

ще дойда

с дъжда!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??