Dec 12, 2019, 9:50 AM

Не мога 

  Poetry » Other
485 0 0


Да се жалвам -
не мога,
а така ми се иска.
Не живях ли в тревоги,
много,
да опита друг,
ако иска.
Съжалявах хора,
непостигнали нищо,
нощем тихо се молех,
да прости чужди
истини.
Имах дързост
и смелост,
да се боря сама.
И изстивах,
и мръзнех,
от ръце непоискани.
Бях красива и истинска
и повярвах в мечтите си.
Да се жалвам?!
Не,не мога,
а така ми се иска.

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??