Sep 27, 2020, 6:03 PM

(Не) мога 

  Poetry » Love
466 0 0

(Не) мога

 

(Не) мога да съм между "трия" и въздишките
(Не) мога да съм на часовника стрелка
(Не) мога да отмервам времето
(Не) мога и да съм полярната звезда

(Не) мога да съм ъгълче в съзнанието
(Не) мога да съм блясък кратък в мрачен ден
(Не) мога да обичам само някога
До следващото "трия" и до мен

(Не) мога да съм живата надежда
(Не) мога да съм пламъка незагасим
(Не) мога да чакам вечно
(Не) мога и да съм неразклатим

(Не) мога да съм просто атом
И (не) мога да съм просто там
Но не мога и да понеса когато
чакам следващото "трия", изтривайки мен

 



За не много дългите тайни чатове

© Анонимен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??